مهارتهایی که برای استخدام شدن در شغل UI/UX نیاز دارید

اگر میخواهید به عنوان طراح UI/UX استخدام شوید، باید نشان دهید که هم مهارت طراحی و هم مهارت تدوین یک رابط کاربری و تجربه کاربری مناسب را دارید. نحوه اینکه شما چطور مهارتهایی که دارید را نشان میدهید تاثیر بسیار زیادی در استخدام شدن و یا حتی قبول شدن شما در مصاحبه دارد. به همین منظور در این مقاله از مجله خانه فتوشاپ با ما همراه باشید تا مهارتهای کلیدی برای استخدام شدن در شغل UI/UX را بررسی کنیم.
در این صفحه میخوانید:
مهارتهای کلیدی در UI/UX
چندین مهارت کلیدی وجود دارد که باید به عنوان طراح UI/UX برای نشان دادن، آنها را جدی بگیرید. این مهارتها شامل موارد زیر میشود:
- User research
- Wireframing
- Prototype
- Information Architecture
- Visual Design
- UX Writing
- Interaction Design
- Mobile Design
برخی از این مهارتها وقتی شروع به طراحی میکنید در عمل به راحتی به صورت بصری در مجموعه کاری شما نمایش داده میشوند، اما برخی دیگر از آنها نیاز به کمی توضیح دارند تا مفهوم آنها شناخته شود.
۱. User research (تحقیقات کاربر)
یکی از مهمترین مهارتها برای استخدام شدن در شغل UI/UX که طراح باید داشته باشد، توانایی انجام تحقیقات موثر در مورد کاربران است. این بخش از فرایند طراحی، ستون اصلی ایجاد یک محصول با تجربه و کیفیت عالی را تشکیل میدهد.
تحقیقات کاربر یا همان User Research شامل وظایف گوناگونی است، از مرور دادههای کمی گرفته تا انجام مصاحبه با کاربران. طراحان UI/UX محصولاتی را تولید میکنند که نیازها و خواستههای کاربران را برآورده میکند. در این مورد بسیار مهم است که آنها متوجه شوند چگونه این نیازها و خواستهها را مستقیماً از افرادی که از محصولات خود استفاده میکنند تشخیص دهند. در نمونه کارها، حتماً در مورد روند تحقیق در مورد طرحهای خود و نحوه استفاده از آن تحقیق در محصول نهایی، گفتگو کنید.
۲. Wireframing (وایرفریمینگ)
Wireframes مانند نقشههای پروژه طراحی شما عمل میکنند. این مورد جزو اولین مهارتها در نحوه تشکیل ساختار یک وب سایت یا محصول دیجیتالی در استخدام شدن در شغل UI/UX هستند. Wireframes میتواند مشکلات احتمالی طراحی را در مراحل اولیه کشف کند. همچنین میتوانند در ایجاد راه حل برای این مشکلات حیاتی باشند.
نمایش وایرفریمینگها خود در کنار محصولات نهایی در نمونه کارها نشان میدهد که شما نه تنها اهمیت آنها را درک میکنید، بلکه باعث میشود نحوه برخوردتان با یک پروژه در مراحل اولیه را نیز درک کنید.
۳. Prototyping (پروتوتایپینگ)
پروتوتایپها کمی پیشرفته تر از وایرفریم هستند و نحوه عملکرد محصول نهایی دیجیتالی و برآوردن نیازهای کاربر را بیشتر نشان میدهند. در حالی که وایرفریمها مانند نقشه عمل میکنند، اما پروتوتایپهای اولیه بیشتر شبیه یک مدل ۳D scale هستند.
مثل وایرفریمها، نمایش پروتایپهای اولیه در کنار محصولات نهایی بینش ارزشمندی را در مورد رویکرد شما به یک طرح ارائه میدهد.
۴. Information Architecture (معماری اطلاعات)
معماری اطلاعات یا Information Architecture علم سازماندهی و ساختاردهی محتوا در وب سایت یا محصول دیجیتالی است. IA در ایجاد انواع محصولات دیجیتال بسیار مهم است، اما هرچه محتوا پیچیده تر باشد، حیاتیتر میشود. نمایش اطلاعات معماری در نمونه کارها دشوار است، اما بهتر است که از طریق گفتگو در مورد فرآیند و چگونگی ساختار اطلاعات در یک سایت، چالشهایی که در طول راه به وجود میآید و نحوه برخورد با این چالشها انجام شود.
۵. Visual Design (ویژوال دیزاین)
مهارت ویژوال دیزاین که یکی از مهارتهای استخدام شدن در شغل UI/UX محسوب میشود و شامل نظریه رنگ، تایپوگرافی، طرح بندی، لوگوی تجاری و.. میشود. شما باید نشان دهید که چگونه یک طرح را از وایرفریم و پروتوتایپها به UI انتقال دهید.
در واقع ویژوال دیزاین یکی از سادهترین مهارتهایی است که میتوانید در نمونه کارهایتان به نمایش بگذارید، زیرا این مهارت در هر محصول نهایی که قرار می دهید کاملاً نمایان است. قبل از هر چیزی حتماً مطمئن شوید که دلیل انتخاب ویژوال دیزاین را در توضیحات هر محصول در مجموعه خود وارد کنید.
۶. UX Writing (متن تجربه کاربری)
نوشتن UX نیز بکی دیگر از مهارتهای مهم برای استخدام شدن در شغل UI/UX است که شامل همه المانهای متن کوچک در یک طرح ، از جمله میکروکپی برای مواردی مانند خطا یا سایر پیامهای سیستم اطلاعاتی است. در حالی که گاهی اوقات یک پروژه طراحی دارای یک نویسنده اختصاصی است که روی تمام نسخهها کار میکند، اما این هم ایده خوبی است که طراحان UI/UX یاد بگیرند که چگونه حداقل نسخه اصلی UX را برای پروژههای خود استفاده کنند.
با برجسته کردن مواردی مانند میکروکپی در اسکرین شات، مهارتهای خود در نوشتن UX در مجموعهتان را نشان دهید. همچنین میتوانید در صورت لزوم به قسمتهای طولانی تر مطالبتان لینک دهید.
۷. Interaction Design (طراحی تعاملی)
طراحی تعاملی که طراحی نحوه تعامل کاربران با محصولات دیجیتالی نیز گفته میشود، بخشی جدایی ناپذیر ازمهارتهای یک طراح برای استخدام شدن در شغل UI/UX است. این مهارت شامل همه المانهای کاربردی و تعاملی یک محصول، از جمله المان طراحی خاص مانند دکمهها، لینکها و آیکونها و زیبایی کلی محصول است. بر اساس Interaction Design Foundation، طراحی تعاملی شامل پنج عنصر است:
- کلمات
- نمایندگیهای ویژوال
- اشیاء فیزیکی یا فضا
- زمان
- رفتار
در حالی که برخی از این موارد به راحتی میتوانند بصورت بصری در مجموعه شما نشان داده شوند، اما شما باید توضیح دهید یا در برخی موارد لازم است که توضیحات بیشتری نیز دهید که چگونه قسمتهای دیگر در طرحهایتان مورد توجه قرار گرفته است.
۸. Mobile Design (طراحی برای موبایل)
با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد از کاربران اینترنت از طریق دستگاههای تلفن همراه به اینترنت دسترسی دارند ، طراحی تلفن همراه یک مهارت حیاتی برای یک طراح در استخدام شدن در شغل UI/UX است. درک تفاوت در نحوه دسترسی افراد به اینترنت از طریق دستگاههای تلفن همراه در مقایسه با کامپیوترها و یا لپ تاپها برای ایجاد محصولات دیجیتالی موفق بسیار مهم است. نسخههای تلفن همراه و محصولات دیجیتالی را که در مجموعه طراحی خود ایجاد کردهاید به نمایش بگذارید. انتخابهای مختلف طراحی را که بین نسخههای مختلف محصول انجام دادهاید هایلات کنید تا مهارتهای خود را بهتر نشان دهید.
نتیجه گیری
در مجموعه طراحیهای شما اینکه چگونه مهارتهای گفته شده را قرار دهید تاثیر بسزایی برای شما در استخدام شدن در شغل UI/UX دارد. اما مطمئن باشید که با صرف وقت و زمان برای به نمایش گذاشتن صحیح این مهارتها در دراز مدت نتیجه خواهید گرفت. پیشنهاد میکنیم برای دانش بیشتر در این زمینه در دوره آموزش طراحی رابط کاربری با XD از مجموعه خانه فتوشاپ که توسط یکی از مدرسین حرفهای ما تدریس شده است شرکت کنید.

درباره پریسا فرزانفر
از وقتی یادم میاد همیشه بخشی از وجودم به سمت هنر کشیده میشد. نقاشی اتفاق قشنگیه که تجربش کردم و حالا هم سعی دارم دنیایی از هنر گرافیک رو با شما سهیم بشم.
نوشته های بیشتر از پریسا فرزانفر
دیدگاهتان را بنویسید