۳ مورد رایج از خطاهای افترافکت به همراه روش برطرف کردن آنها

حتماً برای شما هم پیش آمده که وقتی روی پروژههایتان در افترافکت کار میکنیدT با ارور یا خطاهایی از سوی برنامه مواجهه میشوید که راه حل رفع آنها را ندارید. این خطاها قابل حل هستند و میتوانید با چند روش آنها را حل کنید. در این مقاله از مجله خانه فتوشاپ به سه مورد از روشهای رفع خطاهای افترافکت میپردازیم. برای اینکه دیگر از مواجه شدن با این خطاها سردرگم نشوید، با ما تا پایان مطلب همراه باشید.
در این صفحه میخوانید:
۱. خطای “Files Are Missing Since You Last Saved The Project”
این پیام جزو شایع ترین پیام خطاهای افترافکت است که روش برطرف کردن آن بسیار ساده است. اگر فایلهای وارد شده به پروژه در کامپیوترتان تغییر مکان داده یا فایل پروژه، منتقل شده باشد، افترافکت اغلب موقعیت مکانی خودش را از دست میدهد.
فایلهای گمشده خود را دوباره جابجا کنید:
برای جابجایی مجدد فایلهای خود، به سربرگ Project بروید و در قسمت Search عبارت “Missing” را تایپ کنید. تمام فایلهای گم شده با تصویر کوچک Television Color Bars نشان داده میشوند. بر روی هر فایل کلیک راست کرده و “Replace Footage> File” را انتخاب کنید. سپس مکان جدیدی که میخواهید فایل در آن قرار بگیرد را انتخاب کنید تا بلافاصله به پروژه برگردانده شود.
این فرایند را برای هر فایل گمشده تکرار کنید. اما اگر چندین فایل گمشده در همان مکان وجود داشته باشد و جزو خطاهای افترافکت باشد، فقط باید یکی از آنها را جایگزین کنید. پس از شناسایی مکان جدید در افترافکت، بقیه به طور خودکار به روز میشوند.
با استفاده ویژگی ” Collect Files” از گم شدن فایلها جلوگیری کنید:
این مسئله معمولاً وقتی که پروژه جدیدی را شروع میکنید اتفاق میافتد. برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید پروژه خود را به عنوان پوشهای ذخیره کنید که شامل تمام فایلهای لازم به همراه پرونده پروژه است.
برای انجام این کار کافیست به مسیر File> Dependency> Collect Files بروید.
قبل از هر کاری مطمئن شوید که منوی کشویی “Collect Source Files” روی گزینه “All” تنظیم شده و کادر تأیید “Generate Report Only” علامت گذاری نشده باشد، سپس روی “Collect” کلیک کنید.
۲. خطای “Output Module Failed” [H.264]
قبل از بررسی این خطای نسبتاً رایج، به یاد داشته باشید که برخی از خطاهای افترافکت مانند همین گزینه، به درک نحوه کار انواع مختلف مدیا فایلها کمک میکنند. فایلهای ویدئویی و صوتی را میتوان به تعدادی از فایلهای مختلف اکسپورت کرد، در غیر این صورت به عنوان Containers ، Wrappers یا Formats شناخته میشوند.
.AVI ، .MOV و .WMV برخی از فرمتهای ویدیویی و .MP3 ، .WAV و .AIFF از جمله فرمتهای صوتی هستند که ممکن است با آنها آشنایی داشته باشید. هر یک از این فرمتها با استفاده از انواع codec قابل اکسپورت هستند. کدکها، الگوریتمی هستند که برای فشرده سازی دیتاها در یک فایل کوچکتر و کارآمدتر استفاده میشوند. برخی از کدکها کیفیت را به حداکثر میرسانند، در حالی که ممکن است برخی دیگر از آنها برای اکسپورت سریع یا پلیبک روان طراحی شده باشند.
با اینکه h.264 به دلیل تعادل کیفیت و سرعت بالا یکی از محبوبترین کدکها برای اکسپورت است، اما معمولاً باعث خطای “Module Output Failed” در افترافکت میشود. مخصوصاً وقتی که از فرمت Quicktime استفاده میکنید. متأسفانه این خطا جزو رایجترین ارورهای افترافکت محسوب میشود و برای حل آن میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
از Adobe Media Encoder استفاده کنید
در بهترین حالت، میتوانید به سادگی با استفاده از Adobe Media Encoder به جای استفاده از After Effects Render Queue، اکسپورت کنید. Adobe Media Encoder بسیار قابل اطمینانتر است و روند کاری بسیار بهتری را نیز برایتان فراهم میکند. به جای اینکه روی “File> Create Proxy> Movie Movie” کلیک کنید، بهتر است که “File> Export> Add to Media Encoder Queue” را انتخاب کنید.
از اکسپورت با فرمت Quicktime خودداری کنید
اگر این نوع از خطاهای افترافکت همچنان ادامه داشت، به جای Quicktime .MOV در H.264 را در قالب .MP4 اکسپورت کنید. بعضی اوقات مشکلات موجود در Quicktime باعث میشود که رندر خراب شود، بنابراین ایتفاده نکردن از آن، به طور کامل میتواند یک راه حل آسان باشد.
Memory و Disk Cache را پاک کنید
افترافکت به طور مداوم فایلهایی را که برای پیش نمایش رندر استفاده میشوند در پوشهای روی هارد دیسک ذخیره میکند تا در آینده بدون نیاز به اینکه هر بار مجدداً رندر بگیرید، به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید. این پوشه به عنوان Disk Cache شناخته میشود، و با گذشت زمان میتواند در برنامه مشکلاتی ایجاد کند. خرابی ماژول خروجی (Output Module) نیز از این قاعده مستثنی نیست.
برای خالی کردن یا پاک کردن Disk Cache، به مسیر Edit> Purge> All Memory & Disk Cache بروید. تنها نتیجه این امر این است که در صورت دسترسی دوباره به پیش نمایشهای رندر شده قبلی، باید منتظر بمانید تا رندر دوباره انجام شود. به طور کلی در صورت برخورد به هر مشکلی، پاکسازی disk cache روش خوبی برای شروع است.
Multiprocessing را غیرفعال یا محدود کنید
Multiprocessing یک ویژگی است که برای استفاده حداکثر از قدرت پردازش کامپیوتر طراحی شده، و اگرچه اخیراً برای CC 2015 حذف شده است، اما در تکرارهای قدیمی افترافکت، معمولاً باعث مشکلات متعددی میشود.
با رفتن به مسیر “Preference> Memory & Multiprocessing” می توانید به گزینههای Multiprocessing دسترسی پیدا کنید.
پس از ورود، سعی کنید تعداد هستههای پردازنده موجود را کاهش دهید. در صورت عدم موفقیت، ممکن است لازم باشد چند پردازش را به طور کلی غیرفعال کنید. با این کار تایم رندر شما آسیب خواهد دید، اما حداقل میتوانید آنچه را که نیاز دارید اکسپورت کنید. به دلیل اینکه این گزینه میتواند دلیل بسیاری از ارورهای افترافکت باشد، بهتر است که برای خطاهای دیگر نیز این راه حل را امتحان کنید.
Dick Cache را به صورت دستی پاک کنید
در برخی موارد نادر از خطاهای افترافکت، ممکن است افترافکت Disk cache را به طور کامل پاک کند. با رفتن به بخش Preferences> Media & Disk Cache ، جایی که مکان آن نمایش داده میشود ، میتوانید پوشه Cache را پیدا کنید. این پوشه را باز کرده و از پاک شدن محتویات آن اطمینان حاصل کنید.
تنظیم مجدد حافظه Flash
در برخی از موارد کاربران دریافتند که با تنظیم مجدد حافظه فلش کامپیوتر، خرابی ماژول خروجی آنها برطرف میشود. این یک دلیل نسبتاً بعید است، اما اگر از گزینههای مختلف استفاده کنید کاملاً ارزش تلاش را دارد. در سیستم عامل Mac ، نگه داشتن “CTRL+CMD+P+R” هنگام boot up بسیارآسان است. برای کاربران کامپیوترهای PC ، فرایند انجام این کار به برند مادربرد بستگی دارد. بیشتر اوقات، گزینه انجام این کار را می توان در تنظیمات BIOS مادربرد پیدا کرد، که با کلیک کردن روی کلید نمایش داده شده در BIOS Access Prompt (معمولاً اولین چیزی که روی صفحه در هنگام استارت آپ وجود دارد) میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.
۳. خطای “RAM Preview Needs 2 or More Frames to Playback”
این خطای پیش نمایش RAM در حدود سال ۲۰۱۳ گسترده شد و از آن پس بسیاری از کاربران با آن مواجه میشوند. اگرچه Adobe از این خطا آگاه است ، اما به طور کامل برطرف نشده است و هنوز هم اغلب به دلایل مختلف ظاهر میشود. در حال حاضر، این مورد از خطاهای افترافکت معمولاً در نتیجه تعارض بین Adobe’s Dynamic Link Manager و System Firewalls است.
اجازه دسترسی به Dynamic Link Manager از طریق Firewall (سیستم عامل MAC)
به پوشه “/ Library / Application Support / Adobe / Common /” بروید و روی “File> Get Info” کلیک کنید. مطمئن شوید که نماد Lock فعال نیست و در صورت لزوم نام administrator و پسورد خود را وارد کنید. به پایین بخش “Sharing & Permission” بروید و به اکانت فعلی خود اجازه Read & Write Privileges را بدهید. در زیر این قسمت، روی آیکون Small Setting کلیک کنید و “اApply to enclosed items” را انتخاب کنید. و در نهایت پوشه را دوباره قفل کنید. بدین ترتیب ارورهای افترافکت از بین میرود.
اجازه دسترسی به Dynamic Link Manager از طریق Firewall (کامپیوتر PC)
به پوشه “C: \ Users \ <user name> \ AppData \ Roaming \ Adobe \” بروید و روی آن کلیک راست کنید تا به منوی “Properties” دسترسی پیدا کنید. سربرگ “Security” را انتخاب کنید و به کاربر فعلی خود اجازه “Full Control” پوشه را بدهید. و در نهایت روی OK کلیک کنید تا خطاهای افترافکت از بین برود.
نتیجه گیری
با توجه به راه حلهایی که در این مقاله به آن اشاره کردیم، به راحتی میتوانید ارورهای افترافکت را برطرف کرده و پروژههای خود را تکمیل کنید. یکی دیگر از خطاهایی که اکثراً کاربران در استفاده از افترافکت به آن برخورد میکنند، ارور ۸۶ ۱ است. برای حل این مشکل نیز میتوانید مقاله ما در مورد روش برطرف کردن ارور ۸۶ ۱ افترافکت را مطالعه کنید.
علاوه بر این اگر تمایل دارید مهارتهایتان را در زمینه کار با افتر افکت ارتقا دهید و به این برنامه مسلط شوید، میتوانید از دوره آموزش جامع افتر افکت در خانه فتوشاپ استفاده کنید.

درباره پریسا فرزانفر
از وقتی یادم میاد همیشه بخشی از وجودم به سمت هنر کشیده میشد. نقاشی اتفاق قشنگیه که تجربش کردم و حالا هم سعی دارم دنیایی از هنر گرافیک رو با شما سهیم بشم.
نوشته های بیشتر از پریسا فرزانفر
دیدگاهتان را بنویسید