۶ ویژگی جدید پریمیر پرو ۲۰۲۱

همانطور که میدانید برنامۀ پریمیر پرو همواره در ارائۀ ابزارها و قابلیتها برای ادیت انواع ویدئو، پیشگام بوده است. شرکت ادوبی که ارائه دهندۀ این برنامه است، به طور پیوسته در تلاش است که در نسخههای جدیدی که از این برنامه منتشر میکند، امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار دهد تا انجام کارهای سخت و پیچیده راحت و راحتتر شود. حالا که پریمیر پرو ۲۰۲۱ به عنوان جدیدترین نسخۀ پریمیر معرفی شده، کاربران آن مشتاقند بدانند که این بار چه بهروزرسانیها و قابلیتهای جدیدی را در اختیار خواهند داشت. به همین منظور در این مطلب از خانۀ فتوشاپ به ۶ ویژگی جدید پریمیر پرو ۲۰۲۱ اشاره می کنیم. ما را همراهی کنید.
۱/ مجموعهای از صداهای استوک در پریمیر پرو ۲۰۲۱
خیلی اوقات و در خیلی از پروژهها احتیاج به صداهای جدیدی داریم که آنها را بین صداهای استوک موجود در فضای وب جست و جو میکنیم. اما گاهی این روند جست و جو بسیار زمانبر و کلافهکننده میشود. اما حالا در پریمیر پرو ۲۰۲۱ میتوانیم مجموعهای از صداهای استوک را مستقیماً از طریق خود برنامه بشنویم، و آنها را دانلود و مدیریت کنیم.
این قابلیت در قالب تحت عنوان Adobe Stock Audio در اختیار کاربران قرار دارد. دسترسی به این قابلیت مستقیماً از طریق پنل Sound در برنامۀ پریمیر پرو ۲۰۲۱ ممکن است. وقتی وارد فضای Adobe Stock Audio شوید، میتوانید به راحتی از تب Browse بروید و همینطور trackهای مختلف و متنوع را بر اساس مود، ژانر، تِمپو، مدت زمان و … مرتب کنید.
نکتۀ جالب دیگر در مورد این صداهای استوک این است که میتوانید پیشنمایش آنها را با تایملاین خود Synce کنید تا ببینید روی آن قسمت از ویدئو چطور به نظر میرسد. برای این کار کافیست از یکی از ۳ روش زیر استفاده کنید:
- track مد نظر را تا تایملاین Drag کنید.
- روی track راستکلیک کرده و Add to project را انتخاب کنید.
- Track را روی فولدر یا کتابخانۀ محلی برنامه Save کنید.
در مجموعۀ Adobe Stock Audio گزینههای مختلفی برای تهیه کردن و خریداری صداها وجود دارد که مدل اشتراکی آنها از همه محبوبتر خواهد بود. از آنجایی که در خیلی از پروژهها صداهای مشترک زیادی میشنویم، امیدواریم اضافه کردن Adobe Stock Audio به پریمیر پرو ۲۰۲۱ باعث تنوع بیشتر در انواع پروژهها شود.
۲/ قابلیت Scene Edit Detection
قابلیت ردیابی ادیت صحنه یا Scene Edit Detection در پریمیر پرو ۲۰۲۱ کلیپ اصلی را اسکن کرده و به طور خودکار یک نقطه را برای ادیت در هر جایی که برش (Cut) احساس کند قرار میدهد.
این ویژگی برای کاربرانی که در حال بازبینی و ادیت دوبارۀ یک کلیپ قفل شده هستند یا میخواهند کلیپهای جدای یک ویدئو را جدا کنند و یا در حال بازبینی رنگها و نورها در یک کلیپ هستند بسیار کاربردی است. در واقع این قابلیت باعث صرفهجویی در وقت و راحتتر شدن چرخۀ کاری میشود.
برای استفاده از این قابلیت اول باید تمام ویدئوی خود را روی یک تایملاین قرار دهید. بعد روی ویدئو راستکلیک کرده و گزینۀ Scene Edit Detection را انتخاب کنید. در این قسمت ۳ انتخاب خواهید داشت:
- در هر نقطهای که یک Cut شناسایی و پیدا میشود، یک Cut ایجاد شود.
- مجموعهای از کلیپهای فرعی که بخشی از کلیپهای اصلی هستند تشکیل شود.
- در هر نقطهای که یک Cut شناسایی و پیدا میشود، یک نشانگر قرار داده شود.
نهایتاً روی Analyze کلیک کنید و ببینید که جادوی جدید پریمیر پرو ۲۰۲۱ چه میکند!
۳/ بهبود عملکرد
میتوان گفت که این قابلیت بیشتر برای کاربران سیستم عامل ویندوز هیجانانگیز خواهد بود. چراکه اگر کاربر ویندوز باشید، شاهد افزایش سرعت پلیبَک ویدئوهای H.264 و HEVC خواهید بود. این ویژگی به طور ویژه در سیستمهایی احساس میشود که که دارای پردازندۀ AMD و GPU با برند NVIDIA هستند.
۴/ Quick Export
طراحی جدید پریمیر به گونهای است که گزینۀ Quick Export را به راحتی در نوار هدر برنامه در اختیار خواهید داشت. همانطور که از نام این قابلیت پیداست، با استفاده از Quick Export میتوانید تنظیمات استاندارد خروجی مد نظر خود را به سرعت انتخاب کرده و از پروژۀ خود خروجی بگیرید.
۵/ قابلیت Captions
به کمک قابلیت Captions کاربران میتوانند با استفاده از تب Essential Graphics تقریباً به طور همزمان روی همۀ کلیپها در یک تایملاین کار کنند. قابلیت Captions برای محتوای آنلاین اهمیت بیشتری خواهند داشت. چراکه Google در حال حاضر متنها را فهرست میکند و آنها را به عنوان اِلِمانهای قابل کلیک به کاربر نمایش میدهد. این ویژگی باعث میشود که منبع شما کلیکهای بیشتری از کاربران بگیرد.
۶/ تبدیل صدا به متن از قابلیتهای ممتاز پریمیر پرو ۲۰۲۱
قابلیت بسیار جالب دیگر که در پریمیر پرو ۲۰۲۱ شاهد آن هستیم، این است که میتوانید صداهای خود را (که برای مثال میتواند یک مصاحبه باشد) در این برنامه بارگزاری کنید. بعد این برنامه به کمک قابلیت Adobe Sensi که مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است، صداها را آنالیز و تایپ میکند.
ویژگیهای معرفی شده برای پریمیر پرو ۲۰۲۱ در نسخۀ Beta
جالب است بدانید که شرکت ادوبی بهروزرسانیهای برنامههای خود را در نسخۀ عمومی بتای آن برنامه ارائه میدهد.

برای مشاهدۀ نسخۀ بتای ی برنامه وقتی در فضای برنامۀ Adobe Cloud هستید، وارد تب Apps شوید و گزینههای Categories را اسکرول کنید تا نسخۀ Beta را پیدا کنید. با پیدا کردن نسخۀ بتای یک برنامه میتوانید تمام قابلیتهای جدیدی که قرار است در نسخۀ جدید ارائه شوند را تست کنید. البته فراموش نکنید که بهتر است برای کارهای حیاتی و مهم از این نسخه استفاده نکنید و از خود نسخۀ اصلی برنامه استفاده کنید.
این ۶ ویژگی پریمیر پرو ۲۰۲۱ فقط بخش کوچکی از قابلیتهای این برنامۀ فوقالعاده هستند. اگر به یادگیری کامل پریمیر پرو و تسلط به این برنامه علاقه دارید، میتوانید از دورۀ جامع آموزش پریمیر در خانۀ فتوشاپ استفاده کنید.
درباره ریحانه نصیری
توی دانشگاه آیتی خوندم و به فضای وب و گرافیک خیلی علاقه دارم. به نظرم دنیای وب و گرافیک بیانتهاست و من تلاش میکنم سهمی توی نشون دادن بخشی از اون به شما داشتهباشم.
نوشته های بیشتر از ریحانه نصیری
دیدگاهتان را بنویسید