عنوان های شغلی مورد نیاز بازار در رشته ی طراحی

آیا می توانید حدس بزنید که این روزها پرطرفدارترین عنوان های شغلی بازار در رشته ی طراحی کدامند؟ در این مقاله که از سایت Dribbble.com برای مخاطبان خانه ی فتوشاپ ترجمه شده است، در مورد نتیجه ی تحقیقی که اخیراً از ۱۷۰۰۰ طراح و تیم های طراحی در سرتاسر دنیا انجام شده است، صحبت می کنیم. هدف این تحقیق درک بهتر رشد شغلی یک طراح در زمینه های مختلف است و همچنین اشاره به این که شرکت هایی که قصد استخدام طراح دارند، بیشتر به چه نوع طراحی احتیاج دارند.
در ادامه به ۵ نقش برتر که در نتیجه ی این تحقیق در سال میلادی گذشته به دست آمده اشاره می کنیم. این اطلاعات به شما در درک بهتر ویژگی های جامعه ی طراحان کمک می کند و روشن می کند که صنعت طراحی در آینده به چه سمت و سویی خواهد رفت. شاید با دانستن این اطلاعات، تصمیم بگیرید که با یادگیری مهارت های جدید در یک زمینه ی بهتر و کاربردی تر، سطح خود را در این حرفه بالا ببرید و یا مهارت های قبلی خود را برای داشتن موقعیت های شغلی بهتر در بازار در رشته ی طراحی، تقویت کنید. پس با ما همراه باشید.
-
در این صفحه میخوانید:
موشن گرافیست ها
جای تعجب نیست که برای موشن گرافیست ها (یا موشن دیزاینر ها) بازار کار فوق العاده ای وجود دارد. انیمیشن به یک مهارت عالی و مطلوب تبدیل شده که در جامعه ی طراحان به عنوان یک مهارت ویژه برای پیشرفت در موقعیت شغلی شناخته شده است.
نکته ی عالی در مورد موشن گرافیک این است که تقریباً با همه ی زمینه های طراحی می تواند ترکیب شود; از تعاملات مربوط به وب و انیمیشن های UI گرفته تا تصویر سازی ثابت و برندسازی. برای هنرمندان چند رسانه ای (یک هنرمند و انیماتور چندرسانه ای جلوه های بصری و ویژه ای را با استفاده از رایانه ها یا سایر ابزارهای الکترونیکی برای انیمیشن در بازی های ویدیویی، فیلم، تبلیغات، موزیک ویدیو و سایر رسانه ها ایجاد می کند) درخواست های استخدام بسیاری وجود دارد و پیش بینی می شود که این روند رو به رشد ادامه داشته باشد.
-
تصویرساز
در گذشته تصویرسازی بیشتر در چاپ و روی کاغذ پیدا می شد. اما کم کم با پیش رفتن در عصر دیجیتال، تصویرسازی تا طراحی محصول نیز گسترش پیدا کرد؛ چرا که برند های کوچک و بزرگ به ارزش و جایگاه تصویر سازی در تجارت خود پی بردند. از زمانی که غول های تکنولوژی از این حرفه استقبال کردند و آن را به کار گرفتند، تصویرسازی تبدیل به قسمت مهمی از هویت برندها شده است و در نتیجه، برند های دیگر نیز ترغیب می شوند آن را وارد تجارت خود کنند.

-
طراح یو ایکس
طراحی یو ایکس (UX یا تجربه ی کاربری) یک رشته ی بسیار مهم از طراحی است که فضایی رقابتی دارد. طراحان یو ایکس در قلب تجربه ی کاربر قرار دارند و از آن جایی که شرکت ها اهمیت این حرفه را به خوبی درک کرده اند، به طور جدی روی آن سرمایه گذاری می کنند. اهمیت طراحی یو ایکس به اندازه ای است که هر تجارت با بی توجهی به آن، ضرر بزرگی را متحمل می شود. به راحتی می توان گفت که طراحی یو ایکس حداقل تا مدت ها بازار داغی خواهد داشت.

-
طراح گرافیک
بازار طراحی گرافیک همچنان در حال رشد است. طبق اطلاعات به دست آمده، طراحی گرافیک دومین مهارت طراحی است که برای آن بیشترین درخواست نیروی کار وجود دارد. در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری، ارتباطات بصری قدرتمند، مورد نیاز برندهای دنیای فناوری است; از رسانه های اجتماعی، بازاریابی موازی و کارهای چاپی گرفته تا موضوع هویت برند. اگر شما در کار با Adobe Photoshop حرفه ای و کار بلدید، باید این را بدانید که شما یک مورد ایده آل برای استخدام هستید و کارفرمایان خلاق به دنبال کسی مثل شما هستند.

-
طراح محصول، از مهم ترین عنوان های شغلی مورد نیاز بازار در رشته ی طراحی
پرطرفدارترین نقشی که تیم های طراحی به دنبال استخدام آن هستند، طراح محصول است. برند ها کاملاً این نکته را درک کرده اند که موفقیت کسب و کارشان به شدت به کیفیت طراحی محصولشان بستگی دارد. استخدام یک طراح محصول حرفه ای، یک سرمایه گذاری هوشمندانه و استراتژیک در تمامی مشاغل است.
به عنوان یک طراح باید این نکته را بدانید که بر اساس اطلاعات به دست آمده، طراحان محصول اغلب داخل سازمان یا شرکت کار می کنند تا به صورت دورکاری و با گروه های دیگر آن سازمان، ارتباطات متقابل دارند. در نتیجه، اگر مایلید که وارد این حرفه شوید و مهارت های خود را در این زمینه تقویت کنید، فراموش نکنید که علاوه بر مهارت های طراحی و هنری، به مهارت های پیشرفته ی ارتباطی و مهارت های حل مساله نیز احتیاج دارید.

امیدواریم که این اطلاعات به شما کمک کرده باشد تا درک بهتری از مسیری که بازار در رشته ی طراحی در سال ۲۰۲۰ طی خواهد کرد، داشته باشید. سعی کنید با تحقیق بیشتر در این زمینه و شناخت بازار کار، آینده ی شغلی خود را به سمت مسیری درخشان ببرید.
درباره ریحانه نصیری
توی دانشگاه آیتی خوندم و به فضای وب و گرافیک خیلی علاقه دارم. به نظرم دنیای وب و گرافیک بیانتهاست و من تلاش میکنم سهمی توی نشون دادن بخشی از اون به شما داشتهباشم.
نوشته های بیشتر از ریحانه نصیری
دیدگاهتان را بنویسید