۴ ایدۀ کاربردی برای وبسایت شخصی دیزاینرها

اگر به عنوان یک طراح به فکر ساخت وبسایت شخصی خود هستید و دنبال ایدههای خلاقانه برای آن میگردید، این مطلب مختص شماست. البته اگر تا به الآن به راهاندازی وبسایت شخصی برای خودتان فکر نکردهاید هم شاید با خواندن این مطلب نظرتان عوض شود! در این مطلب که از وبسایت دریبلداتکام برای شما عزیزان ترجمه شده، به مواردی اشاره میکنیم که در وبسایت شخصی چند طراح برجستۀ طراحی گرافیک دیده میشود.
اگر جزو دستهای هستید که اهمیت راهاندازی وبسایت شخصی را دست کم گرفتهاید، باید بدانید که این روزها وبسایت شخصی برای یک طراح یک مسئلۀ تجملی نیست، بلکه میشود گفت یک امر ضروری است. یک وبسایت شخصی میتواند به راحتی برند شخصی شما را معرفی کند و به مشتریان و کارفرمایان سبک کار و مهارت شما را نشان دهد و علاوه بر آن حضور آنلاین شما را به طور چشمگیری ارتقا دهد. در حال حاضر با وجود پلتفرمهای زیادی که برای ساخت وبسایت هست، دیگر هیچ بهانهای برای این که وبسایت شخصی خود را نسازید، ندارید! در ادامه برای نمونه به چند طراحی وبسایت شخصی از ۴ طراح گرافیک حرفهای و توصیههایی در این زمینه اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
۱/ بگذارید در وبسایت شخصی شما، سبک منحصر به فردتان بدرخشد
یکی از دلایلی که بعضی از طراحان تمایلی به ساخت وبسایت شخصی خود ندارند، این است که فکر میکنند این کار خیلی سخت و خستهکننده است. اما باید این نکته را بدانید که درست است که بعضی از وبسایتها تلاش زیادی میخواهند، اما لزوماً اینگونه نیست. برای مثال لورن هردا که در تصویر زیر نمونه کار او را میبینید، کل وبسایت شخصیش در یک لندینگ پیج خلاصه شده است.
وقتی وارد وبسایت لورن هردا میشوید (با کلیک روی نام طراح میتوانید وبسایت او را ببینید)، با یک پیام خوشامدگویی جذاب و بامزه رو به رو میشوید که او را معرفی میکند. پایینتر، بهترین نمونه کارهای او را میبینید و در آخر هم توضیحات کوتاه در مورد مهارتهایش آمده است.
در واقع هدف لورن از این طراحی که پر از ایموجی، پالتهای رنگارنگ و اشکال کارتونی است، نشان دادن سبک خودش است. فراموش نکنید که وبسایت شخصی شما فرصتی است برای این که سبک و ایدههای منحصر به فرد خود را به مشتری نشان دهید.
۲/ از یک نام مستعار برای نام وبسایت شخصی استفاده کنید
بر خلاف بیشتر وبسایتهای شخصی که نامشان فقط برگرفته از نام و نام خانوادگی طراح یا مثلاً خلاصهای از این دو است، لوکا زاریچ برای انتخاب نام وبسایت خود متفاوت عمل کرده است. او نام خود را با پسوندی که برای همۀ طراحان آشناست، یعنی “PSD” همراه کرده است. دلیل اصلی که او نام وبسایت خود را LukaPSD.Me گذاشته این است که کار خود را در دوران دبیرستان از فتوشاپ شروع کرده است.
اگر شما هم نام مستعاری را برای خود در نظر دارید، آن را به نام دامنۀ وبسایت خود اضافه کنید. بعد برای کامل کردن کارتان یک لوگو طراحی کنید که هم نام خودتان و هم آن نام مستعار را نشان دهد. مثل لوگویی که لوکا برای خود طراحی کرده و تصویر یک فایل PSD را با مخفف نام خود یعنی Lu همراه کرده است.
علاوه بر این در وبسایت لوکا نشانههای سبک او که مینیمال است را می ببینید. یک بیوگرافی مختصر و مفید در کنار چند نمونه کار برگزیدۀ او باعث شده که با دیدن وبسایت شخصی این طراح، سبک کاری او را کاملاً بشناسید.
۳/ نظر و عقیدۀ خود را در مورد کارتان بیان کنید
برای این راهکار میتوانید از ترزا باکستر که یک تصویرگر و طراح است الهام بگیرید. او میگوید هنر، منشأ قدرت درونی اوست و به او کمک کرده که از عهدۀ موقعیتهای مختلف بربیاید. ترزا نظر خود را در مورد هنر در قسمت معرفی خود در وبسایتش اینگونه بیان کرده: “من عاشق کارآفرینی خلاقانه، هنر و طراحی به عنوان ابزارهایی برای تغییر اصول زندگی هستم. من معتقدم که ما میتوانیم خودمان و دنیایمان را با نمایش مسائل از طریق هنر تغییر دهیم.”
شما هم میتوانید در وبسایتتان نظر و عقیدۀ خود را در مورد کارتان در بخش “دربارۀ من” بگویید. با این کار مخاطب دیدگاه شما را بهتر درک میکند و احساس بهتری به کار شما خواهد داشت.
۴/ علایق و اشتیاق خود را به نمایش بگذارید
لازم نیست قسمتهای مختلف وبسایت شخصی شما کاملاً حرفهای باشد. میتوانید در آن به راحتی فقط از علایق خود بگویید. مثل ناتان ساندرز که اینگونه ازعلایق خود در وبسایتش میگوید :”هوادار سفت و سخت جنگ ستارگان و موسیقی زنده”. شما هم وبسایت خود را از کارها و آیتمهایی که واقعاً از آنها لذت میبرید پر کنید.
ناتان در وبسایت خود هم طراحیهای حرفهایش را در زمینههای مختلف به نمایش گذاشته و هم طراحیهایی که برای علایق خود انجام داده. وقتی وارد وبسایت این طراح میشوید کاملاً شور و اشتیاق او را در طراحی احساس میکنید.
هنگام ساخت وبسایت شخصیتان سعی کنید که حرفهایترین کارهای خود را که خودتان هم از انجام آنها بیشتر لذت بردهاید، انتخاب کنید. این کار باعث میشود که هم مخاطب شور و شوق شما را ببیند و هم میتوانید نوع کارهایی که دوست دارید انجام دهید را به مشتری نشان دهید.
واقعیت این است که هر چه قدر هم که با استعداد باشید، اگر نتوانید هنر خود را به درستی به همه نشان دهید، خیلی از فرصتها را از دست میدهید. ساخت یک وبسایت شخصی بهترین فرصت برای نشان دادن مهارت و هنر شماست. پس از این فرصت به خوبی هر چه تمامتر استفاده کنید. همچنین میتوانید ۳ گام اساسی برای تقویت حضور آنلاین به عنوان یک طراح را هم ببینید و استفاده کنید.
درباره ریحانه نصیری
توی دانشگاه آیتی خوندم و به فضای وب و گرافیک خیلی علاقه دارم. به نظرم دنیای وب و گرافیک بیانتهاست و من تلاش میکنم سهمی توی نشون دادن بخشی از اون به شما داشتهباشم.
نوشته های بیشتر از ریحانه نصیری
دیدگاهتان را بنویسید