چطور طراحی وب را شروع کنیم

بسیاری از طراحان وقتی رشته گرافیک دیزاین را برای تحصیل انتخاب می کنند، در انتها یک تخصص یا حرفه خاصی را برای یادگیری ادامه می دهند. خوبی ای که طراحی گرافیک دارد این است که می توانید به راحتی رشته ای را بعنوان تخصص خود انتخاب کنید. برای مثال می توانید بگویید: ” تخصص من طراحی وب است” یا ” من متخصص گرافیک شبکه های اجتماعی ام”. هر دو این حرفه ها، تا حد زیادی نیاز به یک سطح مهارت دارد. گرافیک شبکه های اجتماعی تا حد زیادی به طراحی وب مرتبط است. برای اینکه بتوانید گرافیک شبکه مجازی را طراحی کنید، باید اصول اولیه وب دیزاین را بدانید. در این مقاله باهم می بینیم چطور رشته طراحی وب را برای حرفه ای شدن انتخاب کنیم.
در این صفحه میخوانید:
طراحی وب چیست و چطور به گرافیک دیزاین مربوط می شود
اولین مرحله برای وب دیزاینر شدن، درک طراحی وب و حوزه های مرتبط به گرافیک است. هر مدیایی که در صفحه و فضای مجازی دیده شود، نیاز به طراح دارد. تفاوت زیادی بین مدیاهای چاپی و تصویری وجود دارد. بسیاری از رسانه های چاپی مانند مجلات یا روزنامه ها به صورت دیجیتالی طراحی و هم برای نمایش بصورت تصویر و هم چاپ روی کاغذ استفاده می شوند. به همین خاطر با وجود تفاوت بین این دو، باز هم مهارت های شما در زمینه طراحی دیجیتالی به کارتان خواهد آمد.
منابع آموزشی مناسب پیدا کنید
دو راه عمده برای یادگیری گرافیک دیزاین وجود دارد: یکی تحصیلات آکادمیک است. که با انتخاب رشته هنر یا گرافیک در مدرسه و بعد ادامه دادن این شاخه در دانشگاه انجام می شود. دیگری یادگیری این رشته، از طریق دوره های آنلاین و آموزش های موجود است. هر دو روش یادگیری عملی و مناسبند و هرکدام مزیت های خود را دارند. اگر روش آکادمیک را انتخاب کنید، با ساختار منسجم تری رو به رو هستید. در روش خود-یادگیری اما می توانید منعطف تر و بسته به انرژی و سبک کاری خود عمل کنید. ببینید کدام راه یادگیری برای شما مناسب تر است.
پروژه های تمرینی انجام دهید
به محض اینکه از اصول اولیه وب دیزاین سر درآوردید، وقت کار روی پروژه است. این پروژه ها می توانند شامل هر چیزی باشند. در هرحال مهارت های شما را افزایش می دهند و تجربه هایی به شما می آموزند. اگر بصورت آکادمیک این رشته را انتخاب کرده اید، تمرینات کلاسی را به خوبی انجام دهید. اگر خودتان معلم خودتان هستید، برای خود پروژه های کوچک و بزرگ تعریف کنید. نمونه های وب سایت های ساده را ببینید و آنها را پیاده کنید. برای خود مشتری های خیالی بسازید و یک پروژه کامل به آنها ارائه دهید.
کار خود را پرزنت کنید
تمرین هایی که انجام می دهید فقط جنبه تمرین ندارند. بلکه می توانید از آنها برای ارائه توانایی های خود به مخاطبین استفاده کنید. دقت کنید که مهارت های شما، نمونه کارهایتان، جنبه محصول شما را دارند. یکی از اشتباهاتی که طراحان در ابتدای کار خود می کنند، خوب ارائه ندادن مهارت هایشان است. ممکن است از نمونه کارهای فعلی خود راضی نباشید. هیچکدام از ما کارهای اولیه مان را دوست نداشتیم. اما مهم است که برای معرفی خود چند نمونه کار داشته باشید. برای تجربه کاری نیازی نیست حتما در شرکت یا اداره ای مشغول به کار بوده باشید، بلکه تنها تجربه کردن و تلاش شما در بسیاری از شرایط کفایت می کند.
با دیگر طراحان همکاری کنید
یکی از بهترین راه ها برای یادگیری یک مهارت جدید، همکاری با سایرین و گرفتن فیدبک های آنهاست. کار با یک گروه روی یک پروژه خاص، شما را به افراد دیگری اتصال می دهد که این می تواند شروع یک کار خوب باشد. گاهی کار کردن با برخی افراد، آنقدر نکات خوب به شما می آموزد که از چند دوره آموزشی هم بهتر خواهد بود. از سوال کردن و کمک خواستن از دیگران نترسید. همه ما یک شروع داشته ایم و چالش های بسیار.
شروع طراحی وب ساده است. چالش اصلی بهبود دادن مهارت هایتان و رشد کردن به عنوان یک طراح است. منابع زیادی برای یادگیری طراحی وب بصورت آنلاین وجود دارد. از هر فرصتی برای یادگیری استقبال کنید و در شبکه های اجتماعی طراحان فعال باشید.
سپیده خسروآبادی
مدرس نرم افزارهای گرافیک
درباره سپیده خسروآبادی
از بچگی به هنر و گرافیک علاقه داشتم. تو دانشگاه رشته تکنولوژی نرم افزار رو انتخاب کردم و کم کم به سمت گرافیک کامپیوتری کشیده شدم. حالا سالهاست که نرم افزارهای محبوب این حوزه رو تدریس میکنم و درباره گرافیک مینویسم. با کلیک روی دکمه زیر میتونید نوشته های من رو دنبال کنید.
نوشته های بیشتر از سپیده خسروآبادی
دیدگاهتان را بنویسید