مشهورترین گرافیستهای دنیا در سال ۲۰۲۰

در این مطلب میخواهیم چند نفر از مشهورترین گرافیستهای دنیا را به شما معرفی کنیم. اما قبل از آن بیایید کمی در مورد اهمیت طراحی صحبت کنیم.
در دنیای آنلاین امروز، خیلی از کارها بدون وجود یک طراح خوب ناقص است. مثل: وبسایتها، وبلاگها، لوگوها، جلد کتابها و حتی بطری نوشیدنیها و … . در همۀ این زمینهها اگر تصاویر و طرحها قانعکننده نباشند، بدون شک موقعیت آن محصول یا خدمات به خطر میافتد. پس طراحی میتواند یک نقطۀ عطف و یا یک شکست بزرگ باشد. در حال حاضر جایگاه طراحی بهگونهای است که نمیتوان از اهمیت یادگیری آن چشمپوشی کرد.
در این صفحه میخوانید:
اهمیت جایگاه طراحان گرافیک
تصاویر بیشتر از هر چیز دیگری توجهها را جلب میکنند و بهراحتی به یاد میمانند. در بیشتر مواقع تصاویر اولین شانس برای تحت تأثیر قرار دادن مخاطب و نگهداشتن توجه اوست. به همین دلیل است که این روزها توجه خیلی زیادی به کارهای طراحان گرافیک میشود. در صنعت طراحی تقاضا هرروز بیشتر میشود و به دنبال آن تعداد طراحان گرافیک هم رو به افزایش است. طراحان گرافیک میتوانند تصویر ذهنی مشتری را بگیرند و آن را از ارتباطات بصری زنده کنند.
طراحان گرافیک از ترکیبی از تصویر و متن برای ایجاد یک اثر هنری استفاده میکنند؛ اما هدف خیلی از طراحان در واقع حل یک مشکل است. مردم از طراحان کمک میگیرند تا ایدههایی که در ذهن دارند را در دنیای واقعی ببینند. طراحان میتوانند به دیگران برای ایده گرفتن و یا ایجاد یک مفهوم کمک کنند و آن ایدهها را به شکلی جذاب به نمایش بگذارند و همان نتیجهای آنها دنبالش هستند را به آنها بدهند. طراحان باید بتوانند با استفاده از خط، فضا، رنگ، نوع و فرم، یک ترکیب خلاقانه و هدفمند بسازند. چگونگی ترکیب این عناصر احتیاج به یادگیری مداوم دارد و طراحان حرفهای همیشه شور و شوق زیادی برای ارتقای مهارتهای خود دارند.
می توان گفت مشهورترین گرافیستهای دنیا برای کار در رشته های زیر شناختهشدهاند:
- تبلیغات
- توسعۀ محصول
- تجربۀ کاربری
- رابط کاربری
- بازیهای ویدئویی
- هنر چندرسانهای و انیمیشن
- طراحی وب
- طراحی نمایشگاه
چگونه میتوانم طراح گرافیک شوم؟
یکی از نکات جالب در مورد طراحی گرافیک این است که برای طراح گرافیست بودن، لازم نیست حتماً به دانشگاه بروید و رشتۀ گرافیک بخوانید. البته اگر یک مدرک دانشگاهی درزمینۀ طراحی داشته باشید، میتواند امتیازاتی برای شما داشته باشد. اما با توسعه و پیشرفت بعضی از ابزارهای شگفتانگیز طراحی، که روند طراحی را بسیار راحتتر کردهاند و به علاوه با وجود هزاران وبلاگ و دورههای طراحی گرافیک که امروزه از طریق اینترنت در دسترساند، بهراحتی میتوانید طراحی گرافیک را شروع کنید و روز بهروز در آن پیشرفت کنید. اگر تصمیم بگیرید که بهصورت خودآموز مهارتهای طراحی را یاد بگیرید، باید بدانید که این شاید مسیر راحتی نباشد؛ ولی با تلاش و پشتکار، وقت کافی گذاشتن و عشق و علاقه میتوانید این مسیر را طی کنید. برای شروع یادگیری می توانید از آموزش های خانۀ فتوشاپ استفاده کنید.
اگر میخواهید تبدیل به یک طراح گرافیک حرفهای شوید، اول از همه باید مهارتهای اصولی را یاد بگیرید. برای شروع یادگیری میتوانید از بستههای آموزشی خانۀ فتوشاپ شروع کنید. فراموش نکنید، درست است که شروع یادگیری طراحی کار راحتی است، ولی تسلط بر آن چندان راحت نیست. برای تبدیل شدن به یک طراح گرافیک شناختهشده و حرفهای احتمالاً باید سالها آن را با جدیت دنبال کنید و تمرین کنید. میتوانید برای شروع از مشهورترین گرافیستهای دنیا که در ادامه آنها را معرفی میکنیم، الهام بگیرید.
طراحان گرافیک قرن بیستم
طراحی گرافیک به عنوان یک حرفه، در قرن بیستم به معنای واقعی پیشرفت کرد. اگر بخواهیم مشهورترین گرافیستهای دنیا را در سال ۲۰۲۰ نام ببریم، قبل از آن باید به بعضی از طراحان گرافیک معروف در سالها و دورههای دیگر ادای احترام کنیم. پیشکسوتانی که برای دنبالهروهای خود، منبعی از انرژی و الهام بودند و در واقع آنها را برای پیشرفت در طراحی تشویق کردهاند. بنابراین قبل از این که به سراغ مشهورترین گرافیستهای سال ۲۰۲۰ برویم، بهتر است چند اسطورۀ فراموشنشدنی طراحی گرافیک را بشناسید.
این اسامی خدمت زیادی به صنعت طراحی کردهاند و میتوانند برای همیشه الگویی برای علاقهمندان به طراحی گرافیک باشند.
مشهورترین گرافیستهای دنیا در سال ۲۰۲۰
اگر به دنبال منبعی برای الهام گرفتن برای طراحیهایتان هستید، یکی از بهترین راهها این است که به سراغ مشهورترین گرافیستهای دنیا بروید و صفحههای اجتماعی آنها را دنبال کنید و برای کار بعدیتان از آنها ایده بگیرید. طراحان حرفهای زیادی در اینستاگرام، توییتر و باقی شبکههای اجتماعی حضور دارند، اما ما سعی کردیم ۴ نفر از بهترینِ بهترینها را به شما معرفی کنیم تا شاید الگویی برای تازهکاران باشند. هر کدام از این طراحان رویکرد منحصر به فرد خود را دارند و کدام در نوع خود بینظیرند. به صفحۀ توییتر و یا اینستاگرام آنها سر بزنید و نمونه کارهایشان را ببینید.
جسیکا والش
جسیکا که به همراه شریک خود استفان ساگمایستر از سال ۲۰۱۲ یک استودیوی طراحی در نیویورک راهاندازی کرده، به صورت روزانه کارهای Jay-Z (خوانندۀ رپ) و Levis را دنبال می کند و به نوعی برای افزایش مهارت هیا خود با آن ها رقابت دارد. طراحیهای او در سبک کلاسیک و بسیار پر جنب و جوش است و از سبکهای دهۀ ۱۹۵۰ تأثیر گرفته است.
جیسون سانتا ماریا
عناوینی که در مورد این طراح قوی و تأثیرگذار میتوان گفت، بسیار زیادند. اما علاقۀ عمیق او به تایپوگرافی و عناصر چاپی سنتی را به راحتی میتوان از پستهای او در رسانههای اجتماعی فهمید. جیسون در اینستاگرام فعالیتی ندارد، ولی در حساب توییتر او میتوانید نگاه و ذهن درخشان او را در طراحی پیدا کنید.
jasonsantamaria.com
استفان ساگمایستر
همانطور که گفتیم، ساگمایستر، طراح اتریشی، شریک جسیکا والش است و گروه Talking Heads (یک گروه موسیقی آمریکایی که در شهر نیویورک پایهگذاری شد و تا سال ۱۹۹۱ به فعالیت داشت) و Lou Reed (خواننده و ترانه نویس راک آمریکایی) را الگوی شخصی خود می داند. در مقایسۀ کار او با جسیکا، سبک طراحی استفان مینیمالیستی است. او از پالت رنگ خنثیتری برای طرحهای شگفتانگیز خود استفاده میکند که سلیقۀ طیف متنوعی از مشتریها را در برمیگیرد.
استیون هارینگتون
اگر نگاهی به صفحه اینستاگرام استیون بیندازید، درک میکنید که چرا با عنوان “رهبر معاصر زیباییشناسی در سبک سایکدلیک پاپ کالیفرنیا ” شناختهشده است. سبک طراحی او مخاطب را درگیر میکند و او را به فکر کردن و گفت و گو کردن در مورد آثارش وا میدارد. چه مخاطب او طرفدار طرحهای روی کفش باشد و یا طرفدار بومهای نقاشی.
امیدواریم با شناخت این طراحان حرفهای علاقۀ بیشتری به طراحی گرافیک پیدا کنید و از آثار آنها برای ایده گرفتن کمک بگیرید.
منبع: وبسایت Designwizard
درباره ریحانه نصیری
توی دانشگاه آیتی خوندم و به فضای وب و گرافیک خیلی علاقه دارم. به نظرم دنیای وب و گرافیک بیانتهاست و من تلاش میکنم سهمی توی نشون دادن بخشی از اون به شما داشتهباشم.
نوشته های بیشتر از ریحانه نصیری
دیدگاهتان را بنویسید