۴ مهارت مهمی که گرافیست ها باید در سال ۲۰۲۰ یاد بگیرند

یکی از دغدغه های گرافیست ها در زمینه کاری، به روز بودن و حرفه ای کار کردن است. اینکه با جدیدترین نسخه های نرم افزارهای گرافیکی کار کنیم بخشی از قضیه است. بخش مهم تر یادگیری بی وقفه و رشد دادن مهارت ها و تکنیک هاست. به عنوان یک طراح رشد کردن در زمینه گرافیک نه تنها به رشد شخصی شما منجر می شود بلکه شانس استخدام شدن در یک شرکت خوب یا مطرح شدن شما به عنوان یک فریلنسر حرفه ای بالاتر می رود.
وب سایت دریبل در سال ۲۰۱۹ یک نظر سنجی تهیه کرده است که در آن از گرافیست های وب سایت خود سوال هایی کرده است. سوالاتی درباره اینکه آنها می خواهند چه مهارت هایی را در سالهای آینده یاد بگیرند تا در زمینه کاری خود پیشرفت داشته باشند. هزاران پاسخ از سرتاسر جهان جمع شد. طراحان گرافیک، طراحان UX، مدیران خلاق، همگی دیدگاه های خود را به اشتراک گذاشتند. در این مقاله می خواهیم بعضی از محبوب ترین پاسخ ها را با شما در میان بگذاریم.
۴. تصویر سازی
احتمالا در چند سال اخیر متوجه شده اید که تصویر سازی به یکی از المان های مهم دنیای وب تبدیل شده است. بسیاری از برند های کوچک و بزرگ به انواع مختلفی از تصویرسازی در طراحی هایشان روی آورده اند چرا که متوجه ارزشی که در تجربه کاربری طراحی محصولشان می گذارد پی برده اند. امسال طراحان زیادی در سرتاسر دنیا به دنبال یادگیری تصویر سازی خواهند بود.
با این که طراحی کردن برای بعضی افراد به صورت استعدادی ذاتی خود را نشان می دهد اما، نمی توانید تاثیر تمرین را نادیده بگیرید. Tom Froese تصویرسازی برجسته و مدرس طراحی چند نکته برای بهتر شدن مهارت در این حوزه را مطرح می کند:
طراحی از جسم بی جان، یکی از بهترین راه ها برای رشد و گسترش مهارت شما در تصویر سازی است. فکر میکنم بسیاری از افراد ترسی از طراحی دستی و طراحی بی جان دارند. چرا که معمولاً با طراحی های رئال مشکل دارند. به نظر من مهم تر از اینکه در آخر کار چه چیزی روی صفحه خود دارید، خود فرآیند طراحی است. طراحی از اشیاء بی جان به شما بهتر دیدن را یاد می دهد.
۳. مهارت برقراری ارتباط
قرار نیست تمام مهارت های حیاتی در جعبه ابزار یک طراح لزوماً تکنیکال باشد. سومین مورد مهم که می بایست طراحان به آن توجه کنند بحث ارتباطات است. به عنوان یک طراح، بخشی از شغل شما انتقال ایده ها، تفکر طراحی و پروسه کاری تان است. مدیران محصول و استخدام حالا بیشتر از هر زمان دیگری به دنبال جذب افرادی هستند که توانایی ارتباط برقرار کردن و کار گروهی بالایی دارند. اگر هم قرار است به عنوان یک فریلنسر فعالیت داشته باشید که ارتباط برقرار کردن تبدیل می شود به یکی از نیازهای حیاتی کار شما.
آقای Eugen Esanu، طراح محصول، اخیرا در وبلاگ خود مطلبی در رابطه با اهمیت مهارت های نرم در طراحی منتشر کرده اند. و به خوبی توضیح داده اند که چرا ارتباطات به طور خاص مهم و حائز اهمیت است. در ادامه بخشی از صحبت های این طراح برجسته را ببینیم.
شما ممکن است رزومه چشمگیری داشته باشید، اما مهم تر از هرچیزی، مهارت های ارتباطی شماست که تعیین کننده قانون بازی خواهد بود. سعی کنید خود را در این زمینه قوی کنید. اغلب آدمها آنچه در هفته های گذشته شنیده اند را فراموش می کنند. مطمئن شوید که حداقل هفته ای یک بار درباره اهداف محصول/ کسب و کار یادآوری کنید. بگویید که چه چیزهایی که طبق نقشه پیش رفته و چه چیزهایی دچار مشکل شده است. همین قضیه درباره پروسه طراحی هم صدق می کند. تا می توانید درباره کاری که در حال انجام آن هستید توضیح دهید. بگذارید دیگران کار شما را درک کنند تا اعتماد متقابل شکل بگیرد.
۲. کسب و کار (بیزینس)
دومین مهارت مهمی که طراحان می بایست در سال جاری به فکر آن باشند، شناخت کسب و کار است. حتی اگر به عنوان یک فریلنسر موفق فعالیت می کنید، بد نیست بدی ها و خوبی های راه انداختن یک کسب و کار جدی را بررسی کنید. مطمئن باشید که چالش های راه اندازی یک کسب و کار درس های زیادی به شما می دهد. از مدیریت مالی و بحث های مارکتینگ و بازار محصولتان گرفته تا حضور موثرتان در شبکه های اجتماعی، همه و همه مهارت های شما به طرز چشمگیری افزایش خواهد داد.
بله، در ابتدا ممکن است راه اندازی یک بیزینس موفق کار سختی به نظر برسد. اما خوشبختانه منابع زیادی برای یادگیری مهارت های لازمه وجود دارد. اخیراً یکی از طراحان موفق، Lexi Smith، که از قضا بیشتر به صورت فریلنس کار می کند، مطلبی منتشر کرده است با نام ” نکته هایی برای راه اندازی یک کسب و کار خلاق و موفق برای فریلنسرها” که در ادامه بخضی از نظرات او را می خوانیم:
تهیه یک نقشه و پلن درآمدی برای بیزینس اهمیت زیادی دارد. حتی اگر هیچ برنامه ای برای جذب مشتری بعدی ندارید باز هم پلن خود را با اعتماد بنفس طراحی کنید. اینکه بدانید به چه تعداد مشتری نیاز دارید تا به درآمد دلخواه خود برسید حیاتی است. چرا؟ چون ندانستن این قضیه شما را بی هدف می کند. بهتر است همیشه دلیل تمرکز و محور اصلی کار خود را بدانید.
۱. موشن گرافیک
درست حدس زدید. رتبه اول این لیست، تعلق دارد به هنر جذاب موشن گرافیک. یکی از مهمترین مهارت هایی که به عنوان یک طراح بد نیست در سال جدید به سراغ یادگیری آن بروید. موشن گرافیک در دنیای امروزه ی طراحی بسیار طرفدار دارد. اضافه کردن این مهارت به لیست توانایی هایتان قطعاً تحول عظیمی در رویه کاری تان ایجاد خواهد کرد. فرقی ندارد در چه زمینه ای از طراحی تخصص دارید، از تصویرسازی گرفته تا UI/UX، موشن گرافیک حسابی دنیای شما را رنگی خواهد کرد.
در ابتدای کار ممکن است یادگیری انیمیشن برایتان سخت بنظر برسد. اما آموزش های زیادی در این زمینه وجود دارد که شما را در این راه همراهی می کند. البته که خانه فتوشاپ هم یک پکیج فوق العاده در زمینه آموزش موشن گرافیک تهیه کرده است که می توانید از آن نیز استفاده کنید. Stas Aki ، طراح محصول در Readymag، درباره تجربیاتش در این زمینه برایمان می گوید:
بزرگترین توصیه من به طراحانی که قرار است به دنیای وب و انیمیشین وب وارد شوند این است که یک ویدیو تهیه کنند. بله ویدیو. با مشاهده و احساس یک فیلم، می توانید بهتر درک کنید که یک موشن به چه صورتی کار می کند. بعد از آن نرم افزار افتر افکتز را به خوبی یاد بگیرید تا فیلمی که گرفته اید را ادیت کنید. کار کردن با تایم لاین و لایه های مختلف، شما را با اصول اولیه انیمیشن آشنا می کند.
نکته ای که این نظرسنجی به ما نشان داد، این است که برای پیشرفت در حیطه کاری گرافیک دیزاین، نیازی نیست لزوماً ابزار یا نرم افزار جدیدی یاد بگیرید. قرار نیست آخرین ویژگی های اضافه شده به فتوشاپ را بدانید یا یک تکنیک به خصوص را همگی بلد باشید. بلکه می توانید مهارت های غیر تکنیکال خود مانند توانایی ارتباط برقرار کردن یا مدیریت کردن را بهبود بدهید. شما چه پیشنهادی دارید؟ آیا مهارتی هست که در کنار توانایی های فنی تا به امروز به کارتان آمده باشد؟
سپیده خسروآبادی- مدرس نرم افزارهای گرافیکی
گزارش از وب سایت دریبل
درباره سپیده خسروآبادی
از بچگی به هنر و گرافیک علاقه داشتم. تو دانشگاه رشته تکنولوژی نرم افزار رو انتخاب کردم و کم کم به سمت گرافیک کامپیوتری کشیده شدم. حالا سالهاست که نرم افزارهای محبوب این حوزه رو تدریس میکنم و درباره گرافیک مینویسم. با کلیک روی دکمه زیر میتونید نوشته های من رو دنبال کنید.
نوشته های بیشتر از سپیده خسروآبادیمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه طراح پروداکتیوتری باشیم؟ مدیریت پروژه برای طراحان
طراحی کاراکتر وکتور از صفر تا صد
۱۰ قانون طلایی طراحی لوگو
معنای رنگ ها در فرهنگ های مختلف و کاربرد آنها در گرافیک
ترکیب تصاویر دیجیتال؛ ساخت جهانهای بصری موازی
آماده کردن طراحی برای فرایند چاپ
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام
مهارت های من:
فوتوشاب حرفه ای
عکاسی
طراحی سایت و بک گراندسه بعدی جذاب با تضمین بازگشت مبلغ
ایندیزاین جدید
بنر حرفه ای
با سلام.
لطفا با آیدی تلگرامی که در بخش تماس با ما وبسایت در ارتباط باشید.
با احترام.