مقایسه بین ایلاستریتور و کورل دراو

ادوبی ایلاستریتور و کورل دراو هر دو از برنامههای قدرتمند طراحی گرافیک هستند که رقیب بزرگی جز یکدیگر ندارند. اما کدام یک بهتر است و چه فرقی با یکدیگر دارند؟ اینها سوالاتی هستند که بسیاری از طراحان برای شروع کار خود با آن مواجه میشوند. به همین منظور در این مقاله قصد داریم به مقایسه بین ایلاستریتور و کورل دراو بپردازیم. پس ادامه مطلب را دنبال کنید.
نکته/ کورل دراو چندین نسخه مختلف دارد. در این مقایسه، ما ویژگیهای CorelDRAW Graphics Suite 2021 را بررسی میکنیم.
در این صفحه میخوانید:
تفاوت بین کورل و ایلاستریتور
در ادامه تفاوتهای این دو برنامه طلایی را به تفکیک با هم بررسی میکنیم.
۱. ویژگی ها
یکی از تفاوتهای ایلاستریتور و کورل دراو این است که ایلاستریتور به طور گستردهای توسط گرافیک دیزاینرها استفاده میشود و کورل دراو یک برنامه طراحی محبوب است که بسیاری از طراحان از آن برای طراحی چاپ ، نقشهها و حتی طراحی صنعتی استفاده میکنند. هر دو نرم افزار به شما امکان میدهد با استفاده از ابزارهای قدرتمند، نقشههای آزاد و گرافیک برداری را ایجاد کنید. در کورل دراو ، ابزار Live Sketch با کمک drawing tablets واقعاً یک نقاشی آزاد واقع گرایانه ایجاد میکند که تقریباً شبیه نقاشی دستی با قلم و کاغذ است.
در ادوبی ایلاستریتور ، با استفاده از ترکیب ابزار pen، pencil ، ابزار smooth و brush ، امکان ایجاد نقاشیهای دستی نیز وجود دارد. در این مورد کورل بهتر عمل کرده است زیرا ۴ ابزار را در یک ابزار جای داده است. اما با این حال، برای گرافیک وکتور و تصاویر، ایلاستریتور انتخاب بهتری است و میتوانید با اشکال، فونتها و رنگها کارهای زیادی انجام دهید. Shape Builder Tool و Pen Tool یکی از ابزارهای کاربردی برای ایجاد آیکون هستند. شما میتوانید به راحتی اشیاء را در ایلاستریتور ویرایش کنید.
نتیجه: هر دو برنامه نرم افزاری دارای ویژگیهای شگفت انگیزی برای ایجاد طراحی هستند. برای freehand drawing یا همان نقاشیهای آزاد ، شاید کورل را بیشتر دوست داشته باشید. اما اگر بیشتر با برندها و لوگوها کار میکنید، ادوبی ایلاستریتور بهترین گزینه است.
۲. سازگاری و ادغام
در مقایسه بین ایلاستریتور و کورل دراو میتوان گفت که هردوی آنها برای سیستم عاملهای ویندوز و مک منتشر شدهاند. کورل دراو دارای یک نسخه وب آنلاین است که در آن میتوانید در مورد پروژهها نظر دهید و آنها را ویرایش کنید، که عملکرد بسیار خوبی برای ویرایشهای ساده است. ایلاستریتور نیز نسخه ساده iPad را راه اندازی کرده است که به شما امکان میدهد حتی در تعطیلات بدون لپ تاپ خود کار کنید.
در مورد ادغام برنامه، شکی نیست که Adobe Illustrator بهتر عمل کرده است. اگر از نسخه Illustrator CC استفاده میکنید ، میتوانید به راحتی روی پروژههای خود در نرم افزارهای مختلف مانند InDesign ، Photoshop و After Effects کار کنید. همچنین میتوانید فایلهای PDF را در Adobe Illustrator باز کرده و ویرایش کنید. همچنین بیش از ۲۰ برنامه در Creative Cloud وجود دارد و همه آنها با یکدیگر سازگار هستند. از طرفی دیگر Illustrator CC با Behance ، پلتفرم معروف شبکههای خلاق جهانی نیز ادغام میشود، و میتوانید کارهای فوق العاده خود را به راحتی به اشتراک بگذارید.
نتیجه: اگرچه CorelDRAW با سیستم عامل مک نیز سازگار است، اما در ایلاستریتور از مزیت یکپارچه سازی بهتری در برنامهها برخوردار است.
۳. منحنی یادگیری
ادوبی ایلاستریتور، که به عنوان یک برنامه طراحی حرفهای شناخته میشود، دارای یک منحنی یادگیری تند است. با این حال، وقتیکه به این نتیجه رسیدید، میتوانید به راحتی از برنامه استفاده کنید. بسیاری از ابزارها به راحتی قابل یادگیری هستند، فقط باید تمرینات زیادی را انجام دهید تا در آنها مهارت داشته باشید. کورل دراو نسبتاً مبتدیتر است، به همین دلیل برخی افراد آن را برای مبتدیان طراح گرافیک توصیه میکنند. بسیاری از ابزارها از پیش تنظیم شده یا به طور پیش فرض هستند، و آموزش درون برنامهای در پنل راهنما نیز به کاربر کمک میکند. این برنامه، یادگیری را برای شما آسانتر میکند از طرف دیگر، در پنجره داکیومنت نرم افزار ایلاستریتور آموزشی وجود ندارد و ابزارها به اندازه کورل دراو آماده استفاده نیستند. بنابراین شما باید خودتان از اول همه چیز را ایجاد کنید.
نتیجه: اگر در طراحی گرافیک تازه کار هستید و به عنوان یک سرگرمی طراحی گرافیک را انجام میدهید، کورل دراو گزینه بدی نیست زیرا منحنی یادگیری کمتری دارد و میتوانید سریعتر آن را مدیریت کنید. اگرچه که ایلاستریتور نیز در این امر خوب ظاهر شده است اما میتواند چالش برانگیز باشد
۴. رابط کاربری
بسیاری از طراحان رابط کاربری ساده کورل دراو را دوست دارند زیرا کار روی آن راحت است، درست مثل این که روی کاغذ سفید کار کنید. اما ممکن است پیدا کردن ابزارها کمی گیج کننده باشد. در مقایسه بین ایلاستربتور و کورل دراو، در استفاده از ایلاستریتور بیشتر دچار سردرگمی خواهید شد، زیرا نام ابزارها و مکان آنها متفاوت است، و رابط کاربری متفاوتی دارد. کاملاً متفاوت است.
از طرفی ویرایشهای سریع در کورل راحت نیست زیرا بسیاری از ابزارها و تنظیمات مخفی هستند. برخلاف آن پنلهای موجود در ایلاستریتور، برای ویرایش گرافیک و متن بسیار مناسب هستند.
نتیجه: درست است که CorelDRAW دارای رابط کاربری روانتری است، اما قابل ذکر است که Adobe Illustrator برای ویرایش آثار هنری کارآمدتر است و وقتی روی شی کلیک میکنید ، صفحه مربوطه نشان داده میشود. و همیشه میتوانید تنظیم کنید که چه پنلهایی نمایش داده شوند.
۵. پشتیبانی
در مقایسه بین ایلاستریتور کورل دراو میتوان گفت که هر دو برنامه دارای بخش Live chat استاندارد و بخشهای اصلی FAQ (سوالات متداول) در مراکز کمک/ پشتیبانی هستند. نرم افزار کورل دراو پشتیبانی ایمیل را ارائه میدهد، اما در واقع شما باید سوالات خود را به صورت آنلاین ارسال کنید، سپس شماره بلیطی دریافت کنید تا شخصی از طریق ایمیل با شما تماس بگیرد. قابل دگر است که به طور متوسط پاسخ سوالتان سه روز طول میکشد.
در ایلاستریتور با استفاده از دستیار مجازی یکسری سوالات خودکار برای شما ارسال میشود، و میتوانید اگر به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید روی No کلیک کنید، تا به اپراتور واقعی وصل شوید. تماس از طریق Live Chat در این برنامه زمان گیر بوده و اگر خوش شانس باشید میتوانید راهنمایی بگیرید. در غیر اینصورت باید سوالات خود را از طریق ایمیل تایپ کنید و منتظر باشید تا با شما تماس بگیرند.
نتیجه: تفاوت چندانی در این بخش بین این دو برنامه وجود ندارد، اما پشتیبانی Live Chat در ایلاستریتور کمی بهتر از کورل دراو عمل کرده است.
سخن آخر
در مقایسه بین ایلاستریتور و کورل، در نهایت ایلاستریتور برنده است چراکه از رابط کاربری و پشتیبانی بهتری برخوردار است. اما همه چیز بستگی به خود شما دارد. اگر در طراحی گرافیک تازه کار هستید، کورل دراو به دلیل منحنی یادگیری کمتر، راحتتر میتوانید شروع به کار کنید و اکثر کارهای اساسی طراحی گرافیکی و نقشههای شماتیک را انجام دهید. اما ایلاستریتور برای طراحان گرافیک که وکتورها، طرحهای پیچیده و یا تصاویر را ایجاد میکنند کارآمد است و اگر زیاد با نام تجاری، لوگوها و غیره کار میکنید، ایلاستریتور میتواند به شما کمک کند.
اما اگر هنوز هم شک دارید که کدام برنامه برای شما مناسب است و میتواند در زمینه طراحی به شما کمک کند، وقت آن است که خودتان آنها را امتحان کنید. پس از تصمیم گیری در مورد اینکه کدام نرم افزار برای شما مفید است، توصیه میکنیم از دورههای آموزش ایلاستریتور ۲۰۲۱ مقدماتی تا پیشرفته و آموزش کورل دراو برای آشنایی بیشتر با این دو برنامه کاربردی استفاده کنید.
درباره پریسا فرزانفر
از وقتی یادم میاد همیشه بخشی از وجودم به سمت هنر کشیده میشد. نقاشی اتفاق قشنگیه که تجربش کردم و حالا هم سعی دارم دنیایی از هنر گرافیک رو با شما سهیم بشم.
نوشته های بیشتر از پریسا فرزانفر
دیدگاهتان را بنویسید