بهترین پیشنهادات لپتاپ مناسب افتر افکت

افتر افکت یک پردازشگر قوی و برنامۀ گرافیکی سنگین است که نیاز به یک لپتاپ قوی دارد. در این مقاله میخواهیم بهترین پیشنهادات لپتاپ مناسب افتر افکت را به شما معرفی کنیم. شاید انتظار دارید که بهترین لپتاپ مناسب افتر افکت مربوط به برندهای معروف لپتاپ مثل Apple ،Lenovo ،Dell یا Toshiba باشد. اما بهترین لپتاپهایی که ما پیدا کردیم مربوط به شرکتی است که تازه وارد تجارت سختافزار شده است؛ مایکروسافت.
این شرکت لپتاپ جدیدی ارائه داده است که فراتر از فقط یک رایانه است که ویندوز مایکروسافت و برنامههای آفیس آن را اجرا میکند. لپتاپ قدرتمند “Microsoft Surface Book 2” که مایکروسافت ارائه داده مناسب برنامههایی مثل CAD، فتوشاپ و افتر افکت است که از برنامههای شخص ثالث (برنامههایی که برای توسعۀ ویژگیهای یک برنامۀ خاص مثل افتر افکت، از سمت یک شرکت دیگر ارائه میشود) پشتیبانی میکنند. Surface Book 2 یک لپتاپ تاشو است که میتواند تبدیل به یک تبلت کامل شود و علاوه بر این به طور چشمگیری نسبت به اولین لپتاپ مایکروسافت ارتقا یافته است.
در این صفحه میخوانید:
تحولات یک لپتاپ قدرتمند مناسب برای افتر افکت
Surface Pro اولین لپتاپ مایکروسافت است که برای اجرای افتر افکت چندان مناسب نبود. اما همانطور که گفتیم Surface Book 2 تفاوت زیادی با Surface Pro دارد. البته شباهتهایی هم بین آنها وجود دارد. مثل صفحهنمایش لمسی، قلم نوری و توانایی عملکرد مثل یک کامپیوتر یا یک تبلت. در واقع تفاوتشان در پردازندههای داخلی، توانایی اجرای برنامههای سنگین گرافیکی و عمر باتری است.
Surface Pro واحد پردازش گرافیکی اختصاصی (GPU) و همینطور حافظۀ اختصاصی برای کارهای گرافیکی نداشت. در نتیجه پردازنده و حافظۀ اصلی را هم برای کارهای عادی و هم برای کارهای گرافیکی به اشتراک میگذاشت. این باعث میشد که سرعت اجرای افتر افکت و برنامههای دیگر Creative Cloud مثل پریمیر و فتوشاپ کند شود. در نتیجه به Surface Book یک پردازندۀ گرافیکی اختصاصی اضافه شد و در Surface Book 2 قدرت این پردازنده و همچنین حافظۀ گرافیکی اختصاصی افزایش یافت.
لپتاپ جدید با واحد پردازندۀ گرافیکی اختصاصی برای افتر افکت
مایکروسافت برای ساخت لپتاپ جدید خود به Surface Book یک پردازندۀ گرافیکی اختصاصی از برند Nvidia (که به آن پردازندۀ گرافیکی گسسته هم میگویند) و همینطور حافظۀ اختصاصی گرافیکی اضافه کرد و Surface Book 2 را ارائه داد. به علاوه از ویژگیهای دیگر آن کیبورد جداشدنی و باتری بیشتر است. تمام این ویژگیها دست به دست هم میدهند تا سرعت اجرای افتر افکت و رندرینگ در آن با به طور چشمگیری افزایش یابد و دیگر به آن زمانی که احتمالاً در بیشتر سیستمها برای نمایش انیمیشن و یا رندرینگ تلف میشود نیازی نباشد.
مقایسۀ Surface Book و Pro MacBook برای افتر افکت
اگر عادت دارید که حتماً در محیط مَک کار کنید، مدل MacBook Pro پیشنهاد خوبی برای افتر افکت است. مدل ۱۵ اینچی این لپتاپ شامل یک پردازندۀ گرافیکی اختصاصی است که از یک کارت گرافیک مدل AMD Radeon R9 M370X (به جای برند Nvidia که در Surface Pro استفاده شده) استفاده میکند و دارای حافظۀ اختصاصی گرافیکی ۲ گیگابایتی است. مدل ۱۳ اینچی Surface Pro پردازندۀ گرافیکی اختصاصی ندارد و به همین دلیل تنها برگ برندۀ MacBook Pro نسبت به Surface Book را به عنوان یک لپتاپ مناسب افتر افکت از دست داده است.
در مقایسۀ MacBook Pro 15 اینچی و Surface Book 2 باید بدانید که هر دو حافظۀ گرافیکی اختصاصی و GPU گسسته دارند اما MacBook Pro کیبورد جداشدنی، صفحهنمایش لمسی و قلم نوری ندارد و عمر باتری آن نیز کوتاهتر است. میتوان گفت اگر واقعاً به یک لپتاپ مناسب افتر افکت مطمئن نیاز دارید، لپتاپ ۱۳ اینچی Surface Book انتخاب مطمئنی است.
شما چه تجربه ای از کار کردن با نرم افزار افتر افکت روی لپ تاپ دارید؟ آیا شما هم موافق هستید که لپ تاپ های مایکروسافت در این زمینه خوب عمل کرده اند؟ نظرات خود را با ما درمیان بگذارید. اگر به یادگیری این نرم افزار فوق العاده علاقه دارید هم می توانید آموزش های افتر افکت را از اینجا ببینید.
درباره سپیده خسروآبادی
از بچگی به هنر و گرافیک علاقه داشتم. تو دانشگاه رشته تکنولوژی نرم افزار رو انتخاب کردم و کم کم به سمت گرافیک کامپیوتری کشیده شدم. حالا سالهاست که نرم افزارهای محبوب این حوزه رو تدریس میکنم و درباره گرافیک مینویسم. با کلیک روی دکمه زیر میتونید نوشته های من رو دنبال کنید.
نوشته های بیشتر از سپیده خسروآبادیمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه طراح پروداکتیوتری باشیم؟ مدیریت پروژه برای طراحان
کار با کدک ها در پریمیر
طراحی کاراکتر وکتور از صفر تا صد
۱۰ قانون طلایی طراحی لوگو
معنای رنگ ها در فرهنگ های مختلف و کاربرد آنها در گرافیک
ترکیب تصاویر دیجیتال؛ ساخت جهانهای بصری موازی
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مطلب خیلی خوبی بود. ممنون از خانم خسروآبادی من دوره های ایشون رو دیدم و وارد بازار کار شدم.
با سلام.
خیلی خوشحالیم که آموزشهای خانه فتوشاپ موجب کسب درآمد شما و بسیاری از عزیزان شده ، حتی برخی از این دوستان در خانه فتوشاپ مشغول به کار هستند.
با تشکر .
سلام ودرود
چطور در خانه فتوشاپ مشغول به کار شویم.
با سلام.
لطفا به آیدی تلگرام زیر پیام بدین.
@Rahagfx1
با احترام.