۵ نرم افزار مناسب گرافیست ها در آی پد که نباید از دست داد

خلاقیت ممکن است در هر زمان و مکانی رخ دهد. زمانی که ایده ای جذاب به سراغتان می آید شاید دسترسی به کاغذ و قلم نداشته باشید. شاید نتوانید پای لپ تاپ بروید و اسکچ اولیه لوگو یا شخصیت خود را بزنید. اما معمولاً تلفن همراه یا آیپدتان را با خود آورده اید. اینجاست که یک نرم افزار طراحی در آی پد حسابی به کمک تان می آید. در این مقاله قصد داریم ۵ نرم افزار نرم افزار مناسب گرافیست ها در آی پد که از نظر امکانات بسیار جذاب هستند را به شما معرفی کنیم. دوستانی که از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند، می توانند همین برنامه ها یا مشابه این ها در گوگل پلی پیدا کنند.
-
در این صفحه میخوانید:
Adobe Photoshop Sketch نرم افزار مناسب گرافیست ها در آی پد برای طراحی
به نرم افزار Adobe Photoshop Sketch به چشم یک نسخه بزرگتر و بهتر از دفترچه طراحی خود نگاه کنید. دفعه بعدی که از دفترچه طراحی یا کامپیوتر خود دور بودید و ایده ای به ذهنتان رسید، خیلی راحت این نرم افزار را باز کنید و در دنیای گسترده قلموها و رنگ ها و افکت ها گم شوید. با این برنامه حتی می توانید خط کش ها و خطوط راهنمایی ایجاد کنید که طراحی را برایتان ساده تر و دقیق تر کند. یا شاید نیاز داشته باشید تصویری را در برنامه باز کنید و روی آن کار کنید. نگران نباشید. این برنامه فکر همه جای کار را کرده است!
قابلیت جذاب دیگر این است که می توانید بعداً از نرم افزار تحت موبایل خود خروجی بگیرید و به سادگی در نرم افزار نسخه دسکتاپ وارد کنید. رابط کاربری این برنامه به اندازه ای ساده و مناسب است که احساس خستگی یا سردرگمی نکنید.
۲. what the font نرم افزار مناسب گرافیست ها در آی پد برای کار با فونت ها
به عنوان یک طراح گرافیک، ممکن است در طول روز طرح های مختلفی نظر شما را به خود جلب کند. مثلاً یک تایپوگرافی روی بیلبرد در سطح شهر یا فونت خاص یک تابلو در خیابان. این جور مواقع معمولاً نگاهی به آن می اندازیم و شاید عکسی بگیریم و سعی کنیم در آینده فونت مشابه آن نوشته را پیدا کنیم. به جای اینکار، از این به بعد می توانید در لحظه فونت یک نوشته را متوجه شوید. چطور؟ با استفاده از What the font. این برنامه تقریباً درجا فونت یک تصویر را تشخیص می دهد. حتی اگر نتواند دقیقاً همان فونت را بشناسد، فونت های مشابه جایگزین را معرفی می کند.
نسخه رایگان این نرم افزار برای عاشقان فونت و نوشته بسیار مناسب است. اما ممکن است بعضی از امکانات را در اختیار شما قرار ندهد. می توانید همین الان با عکس های موجود در موبایل یا کامپیوتر خود، این قابلیت شگفت انگیز را در what the font امتحان کنید. مطمئنم از این به بعد با اشتیاق بیشتری به نوشته های اطراف خود توجه می کنید.
۳. vectornator X نرم افزاری برای طراحی وکتور
یک نرم افزار مناسب گرافیست ها در آی پد برای طراحی های وکتور. این برنامه فوق العاده به شما اجازه می دهد که کارهای گرافیکی دیجیتالی فوق العاده ای خلق کنید. گرچه این نرم افزار برای آیفون یا آی پد موجود است، اما می توانید مشابه آن را در نرم افزارهای اندرویدی نیز پیدا کنید. این برنامه از ابزارهایی بسیار مشابه با ابزارهای ایلاستریتور استفاده می کند. پس اگر از قبل با نرم افزار ایلاستریتور کار کرده اید، احتمالاً خیلی زود در این برنامه راه خواهید افتاد.
حتی می توانید از این برنامه به صورت مستقیم برای نرم افزار ایلاستریتور خروجی بگیرید و ادامه کار را در آنجا انجام دهید. اگر درگیر تحریم های ادوبی نیستید هم می توانید فایل خود را از طریق creative cloud به ایلاستریتور منتقل کنید.
۴. Pocket Palette ابزار کار گرافیست ها
این برنامه به طور خاص برای عاشقان رنگ است. با برنامه Pocket Palette می توانید به بی نهایت پالت های رنگی قابل تغییر دسترسی داشته باشید. میتوانید به طور مستقیم از رنگ های یک تصویر استفاده کنید یا با چرخه رنگ به سادگی پالت های رنگی بسازید. تعداد رنگ های موجود در هر پالت رنگ را کم و زیاد کنید و کد رنگ مورد علاقه خود را بگیرید. تمام کارهای خود را می توانید در برنامه ذخیره کنید تا هر زمان خواستید بتوانید از مجموعه رنگی دلخواهتان استفاده نمایید.
دفعه بعدی که سر راهتان تصویری با رنگ های جذاب قرار داشت، گوشی خود را بردارید و با استفاده از این برنامه پالت رنگ آن را بسازید.
۵. Adobe Capture نرم افزار مناسب گرافیست ها در آی پد برای نقاشی و طراحی
اگر شما طراح با ذوق و اشتیاقی هستید که عاشق عکس گرفتن و طراحی است، نرم افزار Adobe Capture را به شما پیشنهاد می کنیم. این نرم افزار یکی بهترین برنامه های ادیت عکس و طراحی در بستر موبایل است. می توانید در این برنامه براش های دلخواه خود را بسازید، تسکتچر ایجاد کنید، مجموعه رنگ داشته باشید و حتی کارهای با کیفیت وکتور طراحی کنید. تمام این ها را هم می توانید در اکانت Creative Cloud خود ذخیره کرده تا روی تمام نرم افزارهای تحت دسکتاپ ادوبی هم بتوانید آنها را باز کنید.
کار با ابزارهای ادیت این برنامه بسیار لذت بخش است و قطعاً این انگیزه را در شما ایجاد می کند که گهگاه طرحی با آن بسازید.
با پیشرفت امروزه تکنولوژی دیگر قرار نیست گرافیک دیزاین در حد یک برنامه قدیمی و بد قلق روی کامپیوتر شما باقی بماند. اگر یک آی پد یا آیفون یا حتی تبلت اندرویدی داشته باشید می توانید به دنیایی از نرم افزارهای گرافیکی جدید دسترسی پیدا کنید. یادتان بماند که ایده خلاقانه ممکن است در یک لحظه به ذهن شما خطور کند. چه بهتر که آن را روی هوا بقاپید و سریع دست به کار شوید.
سپیده خسروآبادی
مدرس نرم افزارهای گرافیکی
منبع: سایت دریبل
درباره سپیده خسروآبادی
از بچگی به هنر و گرافیک علاقه داشتم. تو دانشگاه رشته تکنولوژی نرم افزار رو انتخاب کردم و کم کم به سمت گرافیک کامپیوتری کشیده شدم. حالا سالهاست که نرم افزارهای محبوب این حوزه رو تدریس میکنم و درباره گرافیک مینویسم. با کلیک روی دکمه زیر میتونید نوشته های من رو دنبال کنید.
نوشته های بیشتر از سپیده خسروآبادیمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
۸ روش برای بهینه سازی تصاویر سایت
چگونه طراح پروداکتیوتری باشیم؟ مدیریت پروژه برای طراحان
طراحی کاراکتر وکتور از صفر تا صد
۱۰ قانون طلایی طراحی لوگو
معنای رنگ ها در فرهنگ های مختلف و کاربرد آنها در گرافیک
ترکیب تصاویر دیجیتال؛ ساخت جهانهای بصری موازی
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
متشکرم از معرفی خوب و کاملتون.
با سلام و احترام
سپاس از دیدگاه مثبت شما کاربر گرامی..
با تشکر