۳ گام اساسی برای تقویت حضور آنلاین به عنوان یک طراح

در این آموزش می خواهیم چند نکته را آموزش دهیم که به کمک آن ها می توانید رد پای دیجیتالی خود را تقویت کنید و حضور آنلاین خود را به حداکثر برسانید. این مقاله از وب سایت دریبل ترجمه و در اختیار کاربران خانه فتوشاپ قرار می گیرد.
احتمالاً می دانید که صنعت طراحی یک میدان رقابتی است که به سرعت در حال تغییر و به روزرسانی است. در دنیایی که یک همهمه یا اتفاق کوچک آنلاین می تواند باعث پیشرفت یا شکست حرفه ی شما شود، داشتن ردپای دیجیتالی مهم تر از همیشه است؛ چه یک طراح فریلنس باشید، چه یک طراح تمام وقت!
در حال حاضر، داشتن یک برند شخصی قوی و نمایش درست آن به مخاطب و همچنین گفتن داستان برند خود در به دست آوردن فرصت های شغلی جدید بسیار مهم است و کمک می کند تا در در دنیای طراحی روز به روز پیشرفت کنید. در نتیجه، در این آموزش به ۳ گام اساسی برای ایجاد یک برند شخصی قوی به صورت آنلاین اشاره می کنیم که با سرمایه گذاری در یک دامنه شخصی شروع می شود. این مطلب را دنبال کنید تا بدانید که چگونه حضور آنلاین بیشتری داشته باشید و در نتیجه ی آن، در کاری که عاشق آن هستید پیشرفت کنید و به مخاطبان خود نشان دهید که تا چه اندازه در کار خود حرفه ای و عالی هستید.
۱. یک نام دامنه ی شخصی برای خود ایجاد کنید
ما در عصر دیجیتالی زندگی می کنیم که تمامی مواردی که به صورت آنلاین به اشتراک می گذاریم، هرگز نمی توانند برای همیشه حذف شوند. به همین دلیل است که سرمایه گذاری روی دامنه شخصی بسیار مهم است؛ چرا که زمانی که فردی نام شما را جست و جو می کند، در واقع نتایج این جست و جو معرف شماست.
به یاد داشته باشید، مشتریان و کارفرمایان همیشه در مورد شما تحقیقات خود را انجام می دهند. داشتن یک دامنه شخصی که با وب سایت حرفه ای شما پیوند دارد، چیزی است که هر کسی که نام شما را جست و جو می کند، به آن دسترسی دارد. اما نکته ی مهم این است که شما می توانید دقیقا چیزی را که خودتان می خواهید به کارفرما نشان دهید و آینده ی شغلی خود را تحت کنترل داشته باشید. دامنه شخصی شامل نام شما و در ادامه ی آن com، .biz. یا me. و… است که به عنوان نام تجاری شما شناخته می شود.
داشتن یک دامنه ی شخصی به شما امکان را می دهد که به عنوان یک طراح، به تمام مخاطبان خود نشان دهید که: چه کسی هستید؟ چه تخصصی دارید؟ و چه چیزی را در نظر دارید؟ داشتن نام دامنه شخصی می تواند برای شما اعتبار و اعتماد ایجاد کند و همچنین به مشتریان و کارفرمایان نشان دهد که در حرفه ی خود جدی هستید.
وقتی که نام دامنه ی شخصی خود را داشته باشید، مرحله ی بعد، اتصال آن به وب سایت شخصی شماست.
۲. ایجاد یک وب سایت شخصی برای تقویت حضور آنلاین
اگرچه رسانه های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن نمونه کار عالی هستند، اما بهترین کار این است که نمونه کارهای خود را در جایی که مرکز اطلاعات شماست به اشتراک بگذارید.
همان طور که می دانید، مدیران و مشتریانی که به دنبال طراح هستند، پروفایل های طراحان را بررسی می کنند و قطعا ناخوشایند ترین کار برای آن ها این است که برای شناخت یک طراح، قسمت های مختلف وب و شبکه های اجتماعی را برای جمع آوری اطلاعات آن طراح جست و جو کنند. در حقیقت اگر کارفرمایان اطلاعاتی را که برای شناخت شما به دنبال آن هستند به راحتی پیدا نکنند، ممکن است شما را از لیست ارزیابی خود حذف کنند؛ که راه حل آن ساختن یک پروفایل حرفه ای و در دسترس است تا بتواند شما را به خوبی به آن ها معرفی کند.
خبر خوب این است که ایجاد یک وب سایت شخصی این روزها راحت تر از همیشه است. تعداد زیادی سازنده ی ساده ی CMS وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید. مانند Squarespace ، WIX ، Webflow و … . راه های ساده تری نیز وجود دارند. برای مثال یک وب سایت شخصی را در این لینک می توانید ببینید که متعلق به طراحی به اسم Julien Clauzier است که در سایت dribbble.com و از طریق متصل کردن نام دامنه ی خود به Dribbble Playbook خود دراین سایت آن را ایجاد کرده است.
۳. داستان برند خود را بگویید
اکنون زمان آن رسیده است که از وب سایت شخصی خود برای گفتن داستان برند خود استفاده کنید. این دقیقا همان فرصتی است که برای برقراری ارتباط با کارفرمایان یا مشتریان و نشان دادن یک تصویر کامل از خود، نیاز دارید. در اینجا به چند مورد که در وب سایت شخصی خود باید به آن توجه کنید اشاره کرده ایم:
- بخش “درباره ی شما”: این که شما چه کسی هستید و دیدگاه منحصر به فرد شما چیست؟
- این که شما چه سرویسی را به مخاطب ارائه می دهید؟ در واقع تخصص شما چیست؟
- این که پیش از این با چه طیفی از مشتریان یا تیم ها کار کرده اید؟
- به بازخورد ها و پیشنهادات مشتریان گذشته اشاره کنید.
- لینک های تمام پروفایل های خود در رسانه های اجتماعی (مانند LinkedIn) را بنویسید.
- بهترین نمونه های کاری خود و همچنین پروژه هایی را که مایلید در حیطه ی مربوط به آن ها کار کنید به نمایش بگذارید.
در اینجا به همین توضیحات در مورد اهمیت گفتن داستان برند بسنده می کنیم؛ اما تأکید می کنیم که گفتن داستان برند خود به مخاطب، تأثیر بسیاری در دیدگاه اولیه ی قوی و ماندگار در ذهن او دارد. بنابراین حتماً برای ایجاد دقیق وب سایت و نمایش اطلاعات لازم در آن وقت بگذارید.
در این آموزش به نکاتی اشاره کردیم که می توانند در پیشرفت شما در حرفه تان، تأثیر چشمگیری داشته باشند. پس نکات بالا را مد نظر قرار دهید و با تقویت حضور آنلاین خود، جایگاه خود را به عنوان یک طراح ارتقا دهید. ما نیز مشتاقیم که دستاورد های شما را ببینیم. پس اگر نظر یا پیشنهادی دارید با تیم خانه فتوشاپ در میان بگذارید.
درباره ریحانه نصیری
توی دانشگاه آیتی خوندم و به فضای وب و گرافیک خیلی علاقه دارم. به نظرم دنیای وب و گرافیک بیانتهاست و من تلاش میکنم سهمی توی نشون دادن بخشی از اون به شما داشتهباشم.
نوشته های بیشتر از ریحانه نصیری
دیدگاهتان را بنویسید